Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.authorЧернова, Л. О.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. М.-
dc.date.accessioned2022-08-10T12:51:22Z-
dc.date.available2022-08-10T12:51:22Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКоваленко В. О., Чернова Л. О., Коваленко С. М. Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 27-33.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618-
dc.description.abstractВизначено хімічний склад та мікробіологічні показники гідролізату колагеновмісної сировини, ферментованої колагеназою. Досліджено мікробіологічні показники безпечності колагенового гідролізату та їх зміни в процесі зберігання його в замороженому стані.uk_UA
dc.description.abstractChemical composition and microbiological indicators of collagen raw materials fermented by collagenase were determined. Microbiological indicators of safety of collagen hydrolyzate and their change in the process of storage in frozen state were investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectгідролізат колагеновмісної сировиниuk_UA
dc.subjectбезпечність колагенового гідролізатуuk_UA
dc.titleХімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_6.pdf172.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.