Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618
Название: Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини
Авторы: Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Коваленко, С. М.
Ключевые слова: гідролізат колагеновмісної сировини;безпечність колагенового гідролізату
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Коваленко В. О., Чернова Л. О., Коваленко С. М. Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 27-33.
Краткий осмотр (реферат): Визначено хімічний склад та мікробіологічні показники гідролізату колагеновмісної сировини, ферментованої колагеназою. Досліджено мікробіологічні показники безпечності колагенового гідролізату та їх зміни в процесі зберігання його в замороженому стані.
Chemical composition and microbiological indicators of collagen raw materials fermented by collagenase were determined. Microbiological indicators of safety of collagen hydrolyzate and their change in the process of storage in frozen state were investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_6.pdf172.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.