Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611
Назва: | Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів |
Автори: | Чаговець, Л. О. Перцевой, Ф. В. Чаговець, В. В. Обозна, М. В. |
Ключові слова: | сирні продукти;економетричний аналіз;ядра арахісу;борошно кукурудзяне |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В., Чаговець В. В., Обозна М. В. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 3-10. |
Короткий огляд (реферат): | Розкрито напрямки сучасних технологій розробки сирних продуктів із
використанням рослинних компонентів. Розглянуто питання
економетричного аналізу раціональної заміни молочної сировини на
концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне в складі м’якого сирного
продукту. The directions of modern technologies of working out of cheese products with attraction of vegetative components are explained. The questions of ekonometric analysis of rational replacement of dairy raw materials on concentrate of peanut kernel and flour corn as part of soft cheese product are considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_3.pdf | 262.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.