Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611
Название: Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів
Авторы: Чаговець, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Чаговець, В. В.
Обозна, М. В.
Ключевые слова: сирні продукти;економетричний аналіз;ядра арахісу;борошно кукурудзяне
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В., Чаговець В. В., Обозна М. В. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 3-10.
Краткий осмотр (реферат): Розкрито напрямки сучасних технологій розробки сирних продуктів із використанням рослинних компонентів. Розглянуто питання економетричного аналізу раціональної заміни молочної сировини на концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне в складі м’якого сирного продукту.
The directions of modern technologies of working out of cheese products with attraction of vegetative components are explained. The questions of ekonometric analysis of rational replacement of dairy raw materials on concentrate of peanut kernel and flour corn as part of soft cheese product are considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_3.pdf262.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.