Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чаговець, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, В. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-10T11:52:07Z | - |
dc.date.available | 2022-08-10T11:52:07Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В., Чаговець В. В., Обозна М. В. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 3-10. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611 | - |
dc.description.abstract | Розкрито напрямки сучасних технологій розробки сирних продуктів із використанням рослинних компонентів. Розглянуто питання економетричного аналізу раціональної заміни молочної сировини на концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне в складі м’якого сирного продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The directions of modern technologies of working out of cheese products with attraction of vegetative components are explained. The questions of ekonometric analysis of rational replacement of dairy raw materials on concentrate of peanut kernel and flour corn as part of soft cheese product are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сирні продукти | uk_UA |
dc.subject | економетричний аналіз | uk_UA |
dc.subject | ядра арахісу | uk_UA |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UA |
dc.title | Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_3.pdf | 262.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.