Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/459
Название: Дослідження технологічного процесу доїння корів з розробкою техніко-технологічних рішень комплектування доїльних апаратів гумою
Другие названия: Research of technological process of milking cows with development of technical-technological solutions of completion of milking milking devices
Авторы: Довгопол, Сергій Олександрович
Научный руководитель: Палій, А. П.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Ключевые слова: доїння;корови;молоко виведення;технологічні засоби
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Довгопол С. О. Дослідження технологічного процесу доїння корів з розробкою техніко-технологічних рішень комплектування доїльних апаратів гумою: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. А. П. Палій; Харків, 2021. 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Питання напряму розвитку техніко-технологічного забезпечення молочного скотарства тісно пов’язані з його функціональною здатністю реалізації генетичного потенціалу біологічних об’єктів виробництва з одержанням високоякісної продукції. Мета роботи полягала у дослідженні технологічної лінії доїння корів та розробці технологічних засобів комплектування доїльних стаканів гумою. Науково обґрунтовано та розроблено інноваційні техніко-технічні рішення виробництва молока, враховуючи сучасні тенденції розвитку галузі та вимоги до технологічного процесу, які включають раціональну експлуатацію доїльних апаратів на усьому етапі їх експлуатації а також можливості об’єктивного аналізу виробничих результатів їх застосування, які доповнюють практичні основи ведення молочного скотарства на комплексах промислового типу, сприяють більш повному використанню генетичного потенціалу тварин та підвищенню продуктивності праці тваринників. Встановлено, що середня інтенсивність молоковиведення високопродуктивних корів за впровадження розробок підвищується до 1,92±0,24 кг/хв або на 9,7 %. Рівень маститу у високопродуктивних корів при цьому знижується з 10,4 % до 8,5 % або у 1,2 рази. Реалізація запропонованих заходів щодо інноваційних техніко-технічних рішень у молочному скотарстві на етапі доїння корів дозволить мати економію затрат праці у 681,3 люд.-год. або у грошовому вимірі 30,8 тис.грн
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/459
Располагается в коллекциях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dovhopol.pdf
  Restricted Access
1.93 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Dovhopol_annotatsiya.pdf
  Restricted Access
110.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.