Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Назва: Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини)
Автори: Ромашкіна, Д. Д.
Науковий керівник : Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ромашкіна Д. Д. Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 343.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_343.pdf1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.