Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесник, А. О.-
dc.contributor.advisorМануєнкова, О. О.-
dc.contributor.authorРомашкіна, Д. Д.-
dc.date.accessioned2024-01-18T13:52:28Z-
dc.date.available2024-01-18T13:52:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРомашкіна Д. Д. Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 343.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleAdvantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_343.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.