Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Название: Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини)
Авторы: Ромашкіна, Д. Д.
Научный руководитель: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ромашкіна Д. Д. Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 343.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_343.pdf1.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.