Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Title: Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини)
Authors: Ромашкіна, Д. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ромашкіна Д. Д. Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 343.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_343.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.