Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689
Title: | Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини) |
Authors: | Ромашкіна, Д. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колесник, А. О. Мануєнкова, О. О. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ромашкіна Д. Д. Advantages and disadvantages of ice cream to human health (Корисний та шкідливий вплив морозива на організм людини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 343. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45689 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_343.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.