Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660
Название: | Entwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості) |
Авторы: | Плужнік, Р. А. |
Научный руководитель: | Скриннік, Н. А. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Плужнік Р. А. Entwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 334. |
Краткий осмотр (реферат): | Для захисту від продовольчих криз виробництво продуктів харчування підлягає складному законодавству та інтенсивному контролю за продуктами харчування. У цьому процесі біотехнічні інновації відіграють важливу роль. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_334.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.