Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660
Название: Entwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості)
Авторы: Плужнік, Р. А.
Научный руководитель: Скриннік, Н. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Плужнік Р. А. Entwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 334.
Краткий осмотр (реферат): Для захисту від продовольчих криз виробництво продуктів харчування підлягає складному законодавству та інтенсивному контролю за продуктами харчування. У цьому процесі біотехнічні інновації відіграють важливу роль.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_334.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.