Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660
Title: Entwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості)
Authors: Плужнік, Р. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Скриннік, Н. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Плужнік Р. А. Entwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 334.
Abstract: Для захисту від продовольчих криз виробництво продуктів харчування підлягає складному законодавству та інтенсивному контролю за продуктами харчування. У цьому процесі біотехнічні інновації відіграють важливу роль.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_334.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.