Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, Н. А.-
dc.contributor.authorПлужнік, Р. А.-
dc.date.accessioned2024-01-18T11:22:43Z-
dc.date.available2024-01-18T11:22:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПлужнік Р. А. Entwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 334.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45660-
dc.description.abstractДля захисту від продовольчих криз виробництво продуктів харчування підлягає складному законодавству та інтенсивному контролю за продуктами харчування. У цьому процесі біотехнічні інновації відіграють важливу роль.uk_UA
dc.language.isodeuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleEntwicklung der lebensmittelindustrie (Розвиток виробництва харчової промисловості)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_334.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.