Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45638
Назва: Modern restaurants and tourist trends (Сучасні ресторанні та туристичні тренди)
Автори: Нетребіна, Н. С.
Науковий керівник : Подворна, Л. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Нетребіна Н. С. Modern restaurants and tourist trends (Сучасні ресторанні та туристичні тренди). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 317.
Короткий огляд (реферат): У доповіді розглянуто сучасні ресторанні та туристичні тренди у світі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45638
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_317.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.