Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorНетребіна, Н. С.-
dc.date.accessioned2024-01-18T10:38:43Z-
dc.date.available2024-01-18T10:38:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНетребіна Н. С. Modern restaurants and tourist trends (Сучасні ресторанні та туристичні тренди). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 317.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45638-
dc.description.abstractУ доповіді розглянуто сучасні ресторанні та туристичні тренди у світі.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleModern restaurants and tourist trends (Сучасні ресторанні та туристичні тренди)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_317.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.