Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4548
Назва: | Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах |
Автори: | Дубова, Г. Є. Овчіннікова, С. О. |
Ключові слова: | карбонільні сполуки у харчових продуктах;харчові продукти;збереження аромату;ферментативні реакції |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубова Г. Є., Овчіннікова С. О. Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 348-354. |
Короткий огляд (реферат): | Велике значення в технології харчових виробництв має збереження
аромату. Розглянуто доцільність відновлення ароматів за рахунок підвищення
карбонільних сполук у харчових продуктах рослинного походження.
Розроблено методику визначення альдегідів і кетонів з різною довжиною
вуглецевого ланцюга. Установлено, що процес утворення аромату
відбувається в результаті ферментативних реакцій. The ability to preserve flavor is of a great importance for the advanced technologies of food production. This study considers the feasibility of aroma recovery by increasing carbonyl compounds found in foods of natural origin. It proposes the method of determination of aldehydes and ketones with different carbon chain lengths. This leads to the conclusion that the process of flavor formation is the result of enzymatic reactions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4548 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_55.pdf | 390.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.