Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4548
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубова, Г. Є.-
dc.contributor.authorОвчіннікова, С. О.-
dc.date.accessioned2022-08-09T13:14:06Z-
dc.date.available2022-08-09T13:14:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДубова Г. Є., Овчіннікова С. О. Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 348-354.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4548-
dc.description.abstractВелике значення в технології харчових виробництв має збереження аромату. Розглянуто доцільність відновлення ароматів за рахунок підвищення карбонільних сполук у харчових продуктах рослинного походження. Розроблено методику визначення альдегідів і кетонів з різною довжиною вуглецевого ланцюга. Установлено, що процес утворення аромату відбувається в результаті ферментативних реакцій.uk_UA
dc.description.abstractThe ability to preserve flavor is of a great importance for the advanced technologies of food production. This study considers the feasibility of aroma recovery by increasing carbonyl compounds found in foods of natural origin. It proposes the method of determination of aldehydes and ketones with different carbon chain lengths. This leads to the conclusion that the process of flavor formation is the result of enzymatic reactions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкарбонільні сполуки у харчових продуктахuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectзбереження ароматуuk_UA
dc.subjectферментативні реакціїuk_UA
dc.titleВизначення карбонільних сполук у харчових продуктахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_55.pdf390.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.