Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4548
Название: Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах
Авторы: Дубова, Г. Є.
Овчіннікова, С. О.
Ключевые слова: карбонільні сполуки у харчових продуктах;харчові продукти;збереження аромату;ферментативні реакції
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубова Г. Є., Овчіннікова С. О. Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 348-354.
Краткий осмотр (реферат): Велике значення в технології харчових виробництв має збереження аромату. Розглянуто доцільність відновлення ароматів за рахунок підвищення карбонільних сполук у харчових продуктах рослинного походження. Розроблено методику визначення альдегідів і кетонів з різною довжиною вуглецевого ланцюга. Установлено, що процес утворення аромату відбувається в результаті ферментативних реакцій.
The ability to preserve flavor is of a great importance for the advanced technologies of food production. This study considers the feasibility of aroma recovery by increasing carbonyl compounds found in foods of natural origin. It proposes the method of determination of aldehydes and ketones with different carbon chain lengths. This leads to the conclusion that the process of flavor formation is the result of enzymatic reactions.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4548
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_55.pdf390.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.