Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4539
Назва: | Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie |
Автори: | Черно, Н. К. Шапкіна, К. І. Коваленко, О. В. |
Ключові слова: | β-глюкан;Saccharomyces cerevisiae;дріжджі |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черно Н. К., Шапкіна К. І., Коваленко О. В. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 321-326. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено простий у застосуванні та економічно вигідний спосіб
отримання β-глюкану клітинних стінок дріжджів Saccharomyces cerevisiae та
надано характеристику отриманому продукту. Developed a method for β-glucan content of the cell walls of the yeast Saccharomyces cerevisiae, which is easy to use and cost effective. The characteristics of the resulting purged. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_51.pdf | 308.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.