Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539
Назва: Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie
Автори: Черно, Н. К.
Шапкіна, К. І.
Коваленко, О. В.
Ключові слова: β-глюкан;Saccharomyces cerevisiae;дріжджі
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черно Н. К., Шапкіна К. І., Коваленко О. В. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 321-326.
Короткий огляд (реферат): Розроблено простий у застосуванні та економічно вигідний спосіб отримання β-глюкану клітинних стінок дріжджів Saccharomyces cerevisiae та надано характеристику отриманому продукту.
Developed a method for β-glucan content of the cell walls of the yeast Saccharomyces cerevisiae, which is easy to use and cost effective. The characteristics of the resulting purged.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_51.pdf308.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.