Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерно, Н. К.-
dc.contributor.authorШапкіна, К. І.-
dc.contributor.authorКоваленко, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T12:45:54Z-
dc.date.available2022-08-09T12:45:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧерно Н. К., Шапкіна К. І., Коваленко О. В. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 321-326.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539-
dc.description.abstractРозроблено простий у застосуванні та економічно вигідний спосіб отримання β-глюкану клітинних стінок дріжджів Saccharomyces cerevisiae та надано характеристику отриманому продукту.uk_UA
dc.description.abstractDeveloped a method for β-glucan content of the cell walls of the yeast Saccharomyces cerevisiae, which is easy to use and cost effective. The characteristics of the resulting purged.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectβ-глюканuk_UA
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.titleСпосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisieuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_51.pdf308.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.