Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539
Название: Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie
Авторы: Черно, Н. К.
Шапкіна, К. І.
Коваленко, О. В.
Ключевые слова: β-глюкан;Saccharomyces cerevisiae;дріжджі
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черно Н. К., Шапкіна К. І., Коваленко О. В. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 321-326.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено простий у застосуванні та економічно вигідний спосіб отримання β-глюкану клітинних стінок дріжджів Saccharomyces cerevisiae та надано характеристику отриманому продукту.
Developed a method for β-glucan content of the cell walls of the yeast Saccharomyces cerevisiae, which is easy to use and cost effective. The characteristics of the resulting purged.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_51.pdf308.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.