Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538
Назва: Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus
Автори: Черно, Н. К.
Озоліна, С. О.
Нікітіна, О. В.
Ключові слова: Agaricus bisporus;печериці;білкові речовини;меланіни;ліпіди;вуглеводи
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 315-320.
Короткий огляд (реферат): Показано, що морфологічні частини печериць (Agaricus bisporus) відрізняються за хімічним складом. Установлено, що шапинки характеризуються більш високим вмістом білкових речовин, меланінів та ліпідів, а ніжки – вуглеводів.
It is shown that the morphological parts of the mushrooms (Agaricus bisporus) are different in the chemical composition. The content of proteins, lipids and melanins in the caps is higher than the one in the stipes but they have the higher carbohydrates level than the caps.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_50.pdf255.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.