Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерно, Н. К.-
dc.contributor.authorОзоліна, С. О.-
dc.contributor.authorНікітіна, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T12:38:42Z-
dc.date.available2022-08-09T12:38:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧерно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 315-320.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538-
dc.description.abstractПоказано, що морфологічні частини печериць (Agaricus bisporus) відрізняються за хімічним складом. Установлено, що шапинки характеризуються більш високим вмістом білкових речовин, меланінів та ліпідів, а ніжки – вуглеводів.uk_UA
dc.description.abstractIt is shown that the morphological parts of the mushrooms (Agaricus bisporus) are different in the chemical composition. The content of proteins, lipids and melanins in the caps is higher than the one in the stipes but they have the higher carbohydrates level than the caps.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectAgaricus bisporusuk_UA
dc.subjectпечериціuk_UA
dc.subjectбілкові речовиниuk_UA
dc.subjectмеланіниuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporusuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_50.pdf255.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.