Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538
Название: Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus
Авторы: Черно, Н. К.
Озоліна, С. О.
Нікітіна, О. В.
Ключевые слова: Agaricus bisporus;печериці;білкові речовини;меланіни;ліпіди;вуглеводи
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 315-320.
Краткий осмотр (реферат): Показано, що морфологічні частини печериць (Agaricus bisporus) відрізняються за хімічним складом. Установлено, що шапинки характеризуються більш високим вмістом білкових речовин, меланінів та ліпідів, а ніжки – вуглеводів.
It is shown that the morphological parts of the mushrooms (Agaricus bisporus) are different in the chemical composition. The content of proteins, lipids and melanins in the caps is higher than the one in the stipes but they have the higher carbohydrates level than the caps.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_50.pdf255.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.