Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4536
Назва: | Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика |
Автори: | Черно, Н. К. Гураль, Л. С. Ломака, О. В. |
Ключові слова: | арабіногалактан;бромелайн;ферменти;полісахариди |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 309-315. |
Короткий огляд (реферат): | Отримано комплекс арабіногалактану з протеолітичним ферментом
бромелайном. Визначено умови комплексоутворення, за яких має місце
максимальне збереження активності ферменту. Надано характеристику
фізико-хімічних властивостей імобілізованого ферменту. Методами гель проникаючої хроматографії та ІЧ-спектроскопії досліджено процес взаємодії
полісахариду з ферментом. The complex of arabinogalactan with bromeline proteolytic enzyme has been received. The conditions of the complex formation, under which maximal preservation of the enzyme activity occurs, are defined. The characteristic of physical and chemical peculiaritiesof imobilized enzyme is given. With the method of gel penetrating chromatography and infrared spectroscopy the interactionprocess of the polysaccharide with the enzyme has been researched. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4536 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_49.pdf | 307.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.