Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4536
Название: Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика
Авторы: Черно, Н. К.
Гураль, Л. С.
Ломака, О. В.
Ключевые слова: арабіногалактан;бромелайн;ферменти;полісахариди
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 309-315.
Краткий осмотр (реферат): Отримано комплекс арабіногалактану з протеолітичним ферментом бромелайном. Визначено умови комплексоутворення, за яких має місце максимальне збереження активності ферменту. Надано характеристику фізико-хімічних властивостей імобілізованого ферменту. Методами гель проникаючої хроматографії та ІЧ-спектроскопії досліджено процес взаємодії полісахариду з ферментом.
The complex of arabinogalactan with bromeline proteolytic enzyme has been received. The conditions of the complex formation, under which maximal preservation of the enzyme activity occurs, are defined. The characteristic of physical and chemical peculiaritiesof imobilized enzyme is given. With the method of gel penetrating chromatography and infrared spectroscopy the interactionprocess of the polysaccharide with the enzyme has been researched.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4536
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_49.pdf307.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.