Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4536
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерно, Н. К.-
dc.contributor.authorГураль, Л. С.-
dc.contributor.authorЛомака, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T12:29:02Z-
dc.date.available2022-08-09T12:29:02Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧерно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 309-315.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4536-
dc.description.abstractОтримано комплекс арабіногалактану з протеолітичним ферментом бромелайном. Визначено умови комплексоутворення, за яких має місце максимальне збереження активності ферменту. Надано характеристику фізико-хімічних властивостей імобілізованого ферменту. Методами гель проникаючої хроматографії та ІЧ-спектроскопії досліджено процес взаємодії полісахариду з ферментом.uk_UA
dc.description.abstractThe complex of arabinogalactan with bromeline proteolytic enzyme has been received. The conditions of the complex formation, under which maximal preservation of the enzyme activity occurs, are defined. The characteristic of physical and chemical peculiaritiesof imobilized enzyme is given. With the method of gel penetrating chromatography and infrared spectroscopy the interactionprocess of the polysaccharide with the enzyme has been researched.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectарабіногалактанuk_UA
dc.subjectбромелайнuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectполісахаридиuk_UA
dc.titleОтримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристикаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_49.pdf307.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.