Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522
Title: Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів
Authors: Пешук, Л. В.
Галенко, О. О.
Будник, Н. В.
Keywords: збагачення кальцієм;комп’ютерне моделювання;варені ковбаси;м’ясопродукти
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пешук Л. В., Галенко О. О., Будник Н. В. Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 282-289.
Abstract: Визначено хімічний склад, радіологічну та токсикологічну безпечність основних джерел кальцію зі стулок мідій, раковин рапани, шкаралупи перепелиних та курячих яєць, проведено їх порівняльну оцінку з іншою кальцієвмісною сировиною. Методом комп’ютерного моделювання розроблено рецептури варених ковбас, збагачених кальцієм.
Certainly chemical composition, radiological and toxicological unconcern of basic sources of calcium from the leaves of mussels, shells of rapana, shell of quail and chicken eggs, and comparing is conducted to other containing a calcium raw material. The developed compounding of the boiled sausages is enriched the method of computer design by a calcium.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_45.pdf300.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.