Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПешук, Л. В.-
dc.contributor.authorГаленко, О. О.-
dc.contributor.authorБудник, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T11:43:55Z-
dc.date.available2022-08-09T11:43:55Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПешук Л. В., Галенко О. О., Будник Н. В. Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 282-289.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522-
dc.description.abstractВизначено хімічний склад, радіологічну та токсикологічну безпечність основних джерел кальцію зі стулок мідій, раковин рапани, шкаралупи перепелиних та курячих яєць, проведено їх порівняльну оцінку з іншою кальцієвмісною сировиною. Методом комп’ютерного моделювання розроблено рецептури варених ковбас, збагачених кальцієм.uk_UA
dc.description.abstractCertainly chemical composition, radiological and toxicological unconcern of basic sources of calcium from the leaves of mussels, shells of rapana, shell of quail and chicken eggs, and comparing is conducted to other containing a calcium raw material. The developed compounding of the boiled sausages is enriched the method of computer design by a calcium.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзбагачення кальціємuk_UA
dc.subjectкомп’ютерне моделюванняuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.titleДослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_45.pdf300.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.