Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522
Название: Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів
Авторы: Пешук, Л. В.
Галенко, О. О.
Будник, Н. В.
Ключевые слова: збагачення кальцієм;комп’ютерне моделювання;варені ковбаси;м’ясопродукти
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пешук Л. В., Галенко О. О., Будник Н. В. Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 282-289.
Краткий осмотр (реферат): Визначено хімічний склад, радіологічну та токсикологічну безпечність основних джерел кальцію зі стулок мідій, раковин рапани, шкаралупи перепелиних та курячих яєць, проведено їх порівняльну оцінку з іншою кальцієвмісною сировиною. Методом комп’ютерного моделювання розроблено рецептури варених ковбас, збагачених кальцієм.
Certainly chemical composition, radiological and toxicological unconcern of basic sources of calcium from the leaves of mussels, shells of rapana, shell of quail and chicken eggs, and comparing is conducted to other containing a calcium raw material. The developed compounding of the boiled sausages is enriched the method of computer design by a calcium.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_45.pdf300.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.