Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522
Назва: | Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів |
Автори: | Пешук, Л. В. Галенко, О. О. Будник, Н. В. |
Ключові слова: | збагачення кальцієм;комп’ютерне моделювання;варені ковбаси;м’ясопродукти |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пешук Л. В., Галенко О. О., Будник Н. В. Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 282-289. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено хімічний склад, радіологічну та токсикологічну безпечність
основних джерел кальцію зі стулок мідій, раковин рапани, шкаралупи
перепелиних та курячих яєць, проведено їх порівняльну оцінку з іншою
кальцієвмісною сировиною. Методом комп’ютерного моделювання розроблено
рецептури варених ковбас, збагачених кальцієм. Certainly chemical composition, radiological and toxicological unconcern of basic sources of calcium from the leaves of mussels, shells of rapana, shell of quail and chicken eggs, and comparing is conducted to other containing a calcium raw material. The developed compounding of the boiled sausages is enriched the method of computer design by a calcium. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4522 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_45.pdf | 300.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.