Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4521
Название: | Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів |
Авторы: | Самохвалова, О. В. Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. |
Ключевые слова: | нутрієнти;математична модель;кекси;незамінні амінокислоти |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Самохвалова О. В., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 273-282. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі
кексу з максимально можливим вмістом харчових волокон і збалансованим
складом незаміннних амінокислот. У моделі подано, по-перше, фізіологічні
обмеження на співвідношення вмісту незамінних амінокислот, близькі до
оптимальних, по-друге, фізіологічні умови збагачення виробу низкою важливих
нутрієнтів, по-третє, технологічні обмеження, зокрема на вміст вологи в
тісті. Mathematical model of the ingredients’ content in the formation of cake with maximum possible amount of dietary fibers and optimal amino acids content is developed. The model presents: firstly, physiologic limitations on the relations of the essential amino acids close to optimal; secondly, physiologic conditions for the enrichment of products with a group of important nutrients; thirdly, technological limitations on the amount of moisture in dough. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4521 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_44.pdf | 333.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.