Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4521
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T11:36:27Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T11:36:27Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 273-282. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4521 | - |
dc.description.abstract | Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу з максимально можливим вмістом харчових волокон і збалансованим складом незаміннних амінокислот. У моделі подано, по-перше, фізіологічні обмеження на співвідношення вмісту незамінних амінокислот, близькі до оптимальних, по-друге, фізіологічні умови збагачення виробу низкою важливих нутрієнтів, по-третє, технологічні обмеження, зокрема на вміст вологи в тісті. | uk_UA |
dc.description.abstract | Mathematical model of the ingredients’ content in the formation of cake with maximum possible amount of dietary fibers and optimal amino acids content is developed. The model presents: firstly, physiologic limitations on the relations of the essential amino acids close to optimal; secondly, physiologic conditions for the enrichment of products with a group of important nutrients; thirdly, technological limitations on the amount of moisture in dough. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | нутрієнти | uk_UA |
dc.subject | математична модель | uk_UA |
dc.subject | кекси | uk_UA |
dc.subject | незамінні амінокислоти | uk_UA |
dc.title | Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_44.pdf | 333.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.