Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4520
Назва: | Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці |
Автори: | Пересічний, М. І. Магалецька, І. А. |
Ключові слова: | функціональні продукти;люди розумової праці;математичне моделювання;полікомпонентні продукти |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пересічний М. І., Магалецька І. А. Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 265-272. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання особливостей проектування складу продукції
функціонального призначення для людей розумової праці. Визначено сировинні
інгредієнти, що містять основні есенціальні нутрієнти для даної групи
населення. Запропоновано метод математичного моделювання складу
харчової композиції з урахуванням обмежень за показниками біологічної
цінності та структурно-механічних властивостей. The article reviews the problem of designing of products functionality for people with mental activity. The raw ingredients which contain the basic essential nutrients for this population group are defined. The method of mathematical modelling of food composition according to the limitations in terms of biological value and structural and mechanical properties is proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4520 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_43.pdf | 369.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.