Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4520
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.contributor.authorМагалецька, І. А.-
dc.date.accessioned2022-08-09T11:27:48Z-
dc.date.available2022-08-09T11:27:48Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПересічний М. І., Магалецька І. А. Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 265-272.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4520-
dc.description.abstractРозглянуто питання особливостей проектування складу продукції функціонального призначення для людей розумової праці. Визначено сировинні інгредієнти, що містять основні есенціальні нутрієнти для даної групи населення. Запропоновано метод математичного моделювання складу харчової композиції з урахуванням обмежень за показниками біологічної цінності та структурно-механічних властивостей.uk_UA
dc.description.abstractThe article reviews the problem of designing of products functionality for people with mental activity. The raw ingredients which contain the basic essential nutrients for this population group are defined. The method of mathematical modelling of food composition according to the limitations in terms of biological value and structural and mechanical properties is proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectлюди розумової праціuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectполікомпонентні продуктиuk_UA
dc.titleПроектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_43.pdf369.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.