Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4520
Название: Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці
Авторы: Пересічний, М. І.
Магалецька, І. А.
Ключевые слова: функціональні продукти;люди розумової праці;математичне моделювання;полікомпонентні продукти
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пересічний М. І., Магалецька І. А. Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 265-272.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання особливостей проектування складу продукції функціонального призначення для людей розумової праці. Визначено сировинні інгредієнти, що містять основні есенціальні нутрієнти для даної групи населення. Запропоновано метод математичного моделювання складу харчової композиції з урахуванням обмежень за показниками біологічної цінності та структурно-механічних властивостей.
The article reviews the problem of designing of products functionality for people with mental activity. The raw ingredients which contain the basic essential nutrients for this population group are defined. The method of mathematical modelling of food composition according to the limitations in terms of biological value and structural and mechanical properties is proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4520
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_43.pdf369.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.