Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518
Назва: Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини
Автори: Погожих, Микола Іванович
Потапов, Володимир Олексійович
Пак, Андрій Олегович
Жеребкін, Максим Васильович
Ключові слова: енергоефективність;сушіння;тепловий баланс сушарки;тепломасоперенесення;критерії Ребіндера;технологія сушеного молока;технохімічний контроль;розчинність
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Потапов В. О., Пак А. О., Жеребкін М. В. Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 234 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння харчової сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодів та овочів, молока та молочних продуктів. Призначено для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, формування широкого наукового світогляду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2016 item 32.pdf2.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.