Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Потапов, Володимир Олексійович | - |
dc.contributor.author | Пак, Андрій Олегович | - |
dc.contributor.author | Жеребкін, Максим Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T11:14:53Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T11:14:53Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Потапов В. О., Пак А. О., Жеребкін М. В. Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 234 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння харчової сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодів та овочів, молока та молочних продуктів. Призначено для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, формування широкого наукового світогляду. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | енергоефективність | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | тепловий баланс сушарки | uk_UA |
dc.subject | тепломасоперенесення | uk_UA |
dc.subject | критерії Ребіндера | uk_UA |
dc.subject | технологія сушеного молока | uk_UA |
dc.subject | технохімічний контроль | uk_UA |
dc.subject | розчинність | uk_UA |
dc.title | Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2016 item 32.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.