Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorЖеребкін, Максим Васильович-
dc.date.accessioned2022-08-09T11:14:53Z-
dc.date.available2022-08-09T11:14:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Потапов В. О., Пак А. О., Жеребкін М. В. Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 234 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518-
dc.description.abstractНавчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння харчової сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодів та овочів, молока та молочних продуктів. Призначено для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, формування широкого наукового світогляду.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectенергоефективністьuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectтепловий баланс сушаркиuk_UA
dc.subjectтепломасоперенесенняuk_UA
dc.subjectкритерії Ребіндераuk_UA
dc.subjectтехнологія сушеного молокаuk_UA
dc.subjectтехнохімічний контрольuk_UA
dc.subjectрозчинністьuk_UA
dc.titleЕнергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016 item 32.pdf2.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.