Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45157
Назва: Інновації в ресторанному бізнесі як джерела конкурентних переваг
Автори: Глибока, А. О.
Єгоров, Д. О.
Науковий керівник : Ткачова, С. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Глибока А. О., Єгоров Д. О. Інновації в ресторанному бізнесі як джерела конкурентних переваг. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ткачова С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 285.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45157
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_285-285.pdf153.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.