Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45157
Title: Інновації в ресторанному бізнесі як джерела конкурентних переваг
Authors: Глибока, А. О.
Єгоров, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Ткачова, С. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Глибока А. О., Єгоров Д. О. Інновації в ресторанному бізнесі як джерела конкурентних переваг. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ткачова С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 285.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45157
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_285-285.pdf153.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.