Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45012
Title: Основні підходи до аналізу сприйняття споживачем марок товарів
Authors: Чернишевич, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Мітяєва, Т. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чернишевич А. В. Основні підходи до аналізу сприйняття споживачем марок товарів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мітяєва Т. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 276.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45012
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_276-276.pdf210.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.