Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4478
Назва: | Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів |
Автори: | Перцевой, Ф. В. Кузнецова, Т. О. Дмитрієвський, Д. І. Немятих, О. Д. |
Ключові слова: | пектин;драглі;«АФЛУФІТ»;желейні продукти |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В., Кузнецова Т. О., Дмитрієвський Д. І., Немятих О. Д. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 236-242. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено кінетику структуроутворення систем на основі
яблучного високоетерифікованого пектину. Вивчено вплив додавання
лимонної кислоти, рослинного настою та вмісту у ньому сухих речовин на
міцність утворених драглів. На основі одержаних результатів визначено
раціональне співвідношення рецептурних компонентів у желейному
продукті «АФЛУФІТ», що дозволить одержати більш міцні драглі. Kinetic of jelly formation of systems on the basis of apple high etherification pectin was investigated. Influence of edition of the citric acid, plant extraction and its composition of dry substances on solidity of obtained jellies has been studied. On the basis of the received dates the optimum ratio of recapture components of the jelly product «AFLUFIT» allowing to receive the most resistant jellies is defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4478 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_38.pdf | 324.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.