Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.authorДмитрієвський, Д. І.-
dc.contributor.authorНемятих, О. Д.-
dc.date.accessioned2022-08-08T19:46:40Z-
dc.date.available2022-08-08T19:46:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Кузнецова Т. О., Дмитрієвський Д. І., Немятих О. Д. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 236-242.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4478-
dc.description.abstractДосліджено кінетику структуроутворення систем на основі яблучного високоетерифікованого пектину. Вивчено вплив додавання лимонної кислоти, рослинного настою та вмісту у ньому сухих речовин на міцність утворених драглів. На основі одержаних результатів визначено раціональне співвідношення рецептурних компонентів у желейному продукті «АФЛУФІТ», що дозволить одержати більш міцні драглі.uk_UA
dc.description.abstractKinetic of jelly formation of systems on the basis of apple high etherification pectin was investigated. Influence of edition of the citric acid, plant extraction and its composition of dry substances on solidity of obtained jellies has been studied. On the basis of the received dates the optimum ratio of recapture components of the jelly product «AFLUFIT» allowing to receive the most resistant jellies is defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectдрагліuk_UA
dc.subject«АФЛУФІТ»uk_UA
dc.subjectжелейні продуктиuk_UA
dc.titleВивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_38.pdf324.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.