Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4478
Название: | Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів |
Авторы: | Перцевой, Ф. В. Кузнецова, Т. О. Дмитрієвський, Д. І. Немятих, О. Д. |
Ключевые слова: | пектин;драглі;«АФЛУФІТ»;желейні продукти |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Перцевой Ф. В., Кузнецова Т. О., Дмитрієвський Д. І., Немятих О. Д. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 236-242. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено кінетику структуроутворення систем на основі
яблучного високоетерифікованого пектину. Вивчено вплив додавання
лимонної кислоти, рослинного настою та вмісту у ньому сухих речовин на
міцність утворених драглів. На основі одержаних результатів визначено
раціональне співвідношення рецептурних компонентів у желейному
продукті «АФЛУФІТ», що дозволить одержати більш міцні драглі. Kinetic of jelly formation of systems on the basis of apple high etherification pectin was investigated. Influence of edition of the citric acid, plant extraction and its composition of dry substances on solidity of obtained jellies has been studied. On the basis of the received dates the optimum ratio of recapture components of the jelly product «AFLUFIT» allowing to receive the most resistant jellies is defined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4478 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_38.pdf | 324.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.