Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769
Название: New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани)
Авторы: Голдун, М. Л.
Научный руководитель: Подворна, Л. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Голдун М. Л. New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 255.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто нові концепції в ресторанному бізнесі, а саме гастромаркет та екоресторан. Їх розвиток і популярність, а також їх перспективи на ринку в рестораному бізнесі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_255.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.