Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769
Название: | New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани) |
Авторы: | Голдун, М. Л. |
Научный руководитель: | Подворна, Л. А. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Голдун М. Л. New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 255. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто нові концепції в ресторанному бізнесі, а саме гастромаркет та екоресторан. Їх розвиток і популярність, а також їх перспективи на ринку в рестораному бізнесі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_255.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.