Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorГолдун, М. Л.-
dc.date.accessioned2024-01-04T10:35:45Z-
dc.date.available2024-01-04T10:35:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГолдун М. Л. New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 255.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769-
dc.description.abstractРозглянуто нові концепції в ресторанному бізнесі, а саме гастромаркет та екоресторан. Їх розвиток і популярність, а також їх перспективи на ринку в рестораному бізнесі.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleNew concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_255.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.