Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769
Title: New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани)
Authors: Голдун, М. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Подворна, Л. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Голдун М. Л. New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant (Нові концепції в ресторанному бізнесі: гастромаркети та екоресторани). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 255.
Abstract: Розглянуто нові концепції в ресторанному бізнесі, а саме гастромаркет та екоресторан. Їх розвиток і популярність, а також їх перспективи на ринку в рестораному бізнесі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44769
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_255.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.