Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Название: | Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині |
Авторы: | Євлаш, В. В. Отрошко, Н. О. Вакшуль, З. В. |
Ключевые слова: | вітамін С;рослинна сировина;харчові продукти;мметоди кількісного визначення вітаміну С |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 224-228. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто існуючі методи кількісного визначення вітаміну С у
харчових продуктах. На основі проведеного аналізу, а також одержаних
експериментальних даних показано необхідність удосконалення методик
хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах. Considered the existing methods for the quantitative determination of vitamin C in foods. Based on the analysis, and the experimental data shows the need for improved methods of chemical analysis of vitamin C in foods. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_36.pdf | 232.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.