Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Название: Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині
Авторы: Євлаш, В. В.
Отрошко, Н. О.
Вакшуль, З. В.
Ключевые слова: вітамін С;рослинна сировина;харчові продукти;мметоди кількісного визначення вітаміну С
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 224-228.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто існуючі методи кількісного визначення вітаміну С у харчових продуктах. На основі проведеного аналізу, а також одержаних експериментальних даних показано необхідність удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах.
Considered the existing methods for the quantitative determination of vitamin C in foods. Based on the analysis, and the experimental data shows the need for improved methods of chemical analysis of vitamin C in foods.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_36.pdf232.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.