Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Отрошко, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Вакшуль, З. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T19:27:20Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T19:27:20Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 224-228. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто існуючі методи кількісного визначення вітаміну С у харчових продуктах. На основі проведеного аналізу, а також одержаних експериментальних даних показано необхідність удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах. | uk_UA |
dc.description.abstract | Considered the existing methods for the quantitative determination of vitamin C in foods. Based on the analysis, and the experimental data shows the need for improved methods of chemical analysis of vitamin C in foods. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | вітамін С | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | мметоди кількісного визначення вітаміну С | uk_UA |
dc.title | Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_36.pdf | 232.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.