Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorОтрошко, Н. О.-
dc.contributor.authorВакшуль, З. В.-
dc.date.accessioned2022-08-08T19:27:20Z-
dc.date.available2022-08-08T19:27:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 224-228.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475-
dc.description.abstractРозглянуто існуючі методи кількісного визначення вітаміну С у харчових продуктах. На основі проведеного аналізу, а також одержаних експериментальних даних показано необхідність удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах.uk_UA
dc.description.abstractConsidered the existing methods for the quantitative determination of vitamin C in foods. Based on the analysis, and the experimental data shows the need for improved methods of chemical analysis of vitamin C in foods.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвітамін Сuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectмметоди кількісного визначення вітаміну Сuk_UA
dc.titleАналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировиніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_36.pdf232.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.