Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Title: | Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині |
Authors: | Євлаш, В. В. Отрошко, Н. О. Вакшуль, З. В. |
Keywords: | вітамін С;рослинна сировина;харчові продукти;мметоди кількісного визначення вітаміну С |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 224-228. |
Abstract: | Розглянуто існуючі методи кількісного визначення вітаміну С у
харчових продуктах. На основі проведеного аналізу, а також одержаних
експериментальних даних показано необхідність удосконалення методик
хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах. Considered the existing methods for the quantitative determination of vitamin C in foods. Based on the analysis, and the experimental data shows the need for improved methods of chemical analysis of vitamin C in foods. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_36.pdf | 232.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.